Navštivte nebo vytvořte nová prostředí pro společnou diskusi

18.03.2013 16:21

Iniciativa rodičů vytvořila zde na této stránce nový prostor pro diskusi, která bude zcela anonymní. Vítáme tam především rodiče žáků 5. a 9. tříd, kteří zvažují odmítnutí otestvování svého dítěte.  Omluvení dítěte z těchto testů je možné, ovšem nemusí být pro každého jednoduché. Prostor je zejména pro ty, kteří chtějí anonymně sdílet svoje postoje, anonymně se zeptat na jakékoli svoje otázky a dostat na ně odpovědi.

Navšitvte tento prostor zde -  https://stopplosnetestovani.webnode.cz/diskuse-mezi-rodici-/

 

Pokud jste na facebooku, uvítáte možná, že jako doplněk aktivit iniciativy je všem občanům otevřena facebooková skupina, do které se můžete také přidat zde -  https://www.facebook.com/groups/389581454418434/ .

V rámci této skupiny jsou sdíleny zajímavosti okolo testování i vzdělávání.  A byla tam mimo jiné vytvořena "facebooková událost" pro rodiče plánující odmítnout plošné testování, k této "události" se můžete přidat zde:   https://www.facebook.com/events/362062060576764/

 

Samozřejmě budeme rádi pokud diskuse bude pokračovat i jinde, například v  Prostoru pro diskusi  nebo kdykoli mimo tento web a iniciativu.          nebo jinde na internetu nebo na veřejnosti, dejte nám případně o takových diskusích vědět, děkujeme.

 

Nebo nás kdykoli kontaktujete emailem s jakýmkoli nápadem nebo otázkou a my vaše názory budeme dále šířit.  Vítáme každý váš individuální názor na plošné testování, i zdánlivě jednoduchý názor může být důležitý pro tuto iniciativu. Děkujeme.